Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
NEC Official Business Partner

Verantwoord Groen

Met Hofmans at Home kies je voor een huis dat groen is - van binnen & van buiten.

In een tijd waar het bewustzijn voor het milieu steeds groter wordt, is het belangrijker dan ooit om verantwoordelijk te ondernemen. Bij Hofmans at Home nemen wij onze verantwoordelijkheid serieus en geloven wij in de kracht van duurzaamheid. Door onze bedrijfsprocessen op een verantwoorde manier te ontwerpen en uit te voeren, hopen wij een bijdrage te leveren aan een beter milieu voor zowel onszelf als de toekomstige generaties. Onze missie is jou te voorzien van producten van hoge kwaliteit die niet alleen comfortabel zijn maar ook bijdragen aan een beter milieu.

Selectie leveranciers

Als verkooporganisatie heb je uiteraard te maken met vele inkoopkanalen. Uiteraard bepaalt de vraag uit de markt welke producten je wilt aanbieden. Om onze klanten naar volle tevredenheid te kunnen bedienen maken we daarom keuzes. Welke producten bied je aan én van welke leverancier betrek je deze koopwaar.

Een voorbeeld: Linoleum kunnen we bij verschillende leveranciers inkopen. Wij hebben de keuze gemaakt om dit te doen Bij Forbo. Het product is van zichzelf niet al milieuvriendelijk qua productieproces. Forbo gaat echter nog verder. Zij leveren bij ons speciale afval containers waarin wij het snij afval van hun marmoleum (linoleum) producten kunnen deponeren. Op die manier wordt het afval 100% gerecycled. Forbo is een voorbeeld van een hele groene leverancier. Dat lees je hier ook op de website van Forbo.

 

Bij Hofmans at Home geloven we in de kracht van samenwerken om een positieve impact te hebben op onze planeet. Zo hebben wij ons met trots aangesloten bij verschillende initiatieven:

  • Het Vloerretour verduurzamingsproject van Cotap waar PVC resten worden geretourneerd - gerecycled en hergebruikt. 
  • Het Re-Start programma van Tarkett waar tapijtresten worden geretourneerd - gerecycled en hergebruikt. 

Huisvesting en energievoorziening 

Wij gaan het dak van ons pand in zijn geheel bedekken met zonnepanelen Ook op die manier willen we graag bijdragen aan het opwekken van groene stroom. 

Daarnaast hebben we in onze nieuwe bedrijfskantine gekozen voor verwarming op stroom. Dit is een eerste stap naar verwarmen zonder gebruik te maken van aardgas.

 

Laten we samen het verschil maken voor onze planeet. Bij Hofmans at Home geloven we in comfortabel én duurzaam wonen. 

 

Aangesloten initiatieven:

https://www.hofmansathome.nl/write/Afbeeldingen1/content/restart.jpeg?preset=content  

https://www.hofmansathome.nl/write/Afbeeldingen1/content/vloerretour slider -def.jpeg?preset=content