Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
NEC Official Business Partner
BEL ONS: 085 8888 001
We zijn vandaag tot 18.00 geopend

Specialisten en vakmensen

Of het nu onze gastvrouwen zijn, onze verkoop- en productspecialisten, onze inmeters of onze stoffeerders ze hebben allen 1 ding gemeen. Het zijn stuk voor stuk vakmensen met passie voor hun beroep.

Het begint met adviseren 

Als je je oriënteert op een van onze producten dan is de volgende stap vaak het vergaren van meer specifieke informatie. Of het nu gaat om een nieuwe houten vloer, een PVC vloer of om tapijt, elk product heeft specifieke eigenschappen. Dat geldt ook voor raambekleding. Gordijnen bieden in al haar soorten en maten verschillende oplossingen. En hetzelfde geldt voor duettes of plissés. 

Jouw specifieke woonsituatie kan heel veel verschillende vragen bij je oproepen. Praktische zaken als het gaat om geluidsreductie, akoestiek, onderhoudsvriendelijkheid en warmte. Maar natuurlijk wordt een heel belangrijk deel bepaald door smaak, wat vindt je mooi? De cocktail van al deze ingrediënten bepalen het voor jou beste advies. Onze adviseurs en productsepcialisten zetten bij deze vraagstukken al hun kennis in. 

Daarnaast is ook jouw budget hierbij belangrijk. Dat wordt uiteraard ook meegenomen om te komen tot een voorstel waar jij je echt goed bij kunt voelen.  Onze mensen zullen er echt alles aan doen om je te helpen bij het nemen van de perfecte beslissing.

Vervolgens komen we bij bij je thuis

Je hebt weloverwogen je beslissing genomen en wat gebeurt er dan? De volgende stap is dat een van onze mensen komt inmeten. Maar hij komt niet alleen meten.. Ter plekke is de situatie in jouw woonruimte of kantoor of welke ruimte dan ook veel beter te beoordelen dan vanaf bijvoorbeeld een tekening. 

Naast het vaststellen van exact de juiste maten kijken wij of het niet toch beter uitkomt om een stripje te plaatsen bij die deuropening. Of geven we alsnog aanvullend advies over plinten, deurmatten etc. Je kunt je van alles voorstellen wat op zo 'n moment nog aan de orde kan komen. Ook de man die komt inmeten gaat dus voor een 10. Zo willen wij graag dat jij ons ervaart. Met minder nemen we geen genoegen.

Eindelijk onze stoffeerders komen

En dan is het zover. Wij komen de door jou uitgekozen producten leggen of hangen. Onze stoffeerders zijn de mooimakers die de laatste hand leggen en zorgen voor een fantastisch eindresultaat. Stuk voor stuk vakmensen die zijn geschoold en vaak gecertificeerd om bepaalde producten te mogen installeren. Verder denken ze praktisch met met je mee waar dat kan. Bijvoorbeeld bij het schoon houden van de ruimtes. Zij zijn zich bewust dat ze de laatste indruk achterlaten. En die is bepalend voor jou. Maar ook voor ons. Beveel je ons aan bij je buurman of vrienden of niet. Dat is voor ons uiteindelijk het grootste compliment.

En nu genieten

Nu je thuis weer op orde bent kan het genieten beginnen. Wij zullen je blijven informeren over jouw producten. Onderhoudsadvies vinden we heel belangrijk. Zo zorg je voor een lange levensduur en kun je optimaal genieten van je woninginrichting. We nemen hierin initiatief maar je kunt ons natuurlijk ook altijd zelf benaderen. Dat kan per email, telefoon, chat of gewoon in onze winkel. Er staat altijd koffie voor je klaar.

 

 

 

Vraag direct offerte aan

De door u ingevulde gegevens gebruiken wij enkel en eenmalig om uw e-mail te beantwoorden. Wij delen uw gegevens niet met andere partijen. Meer informatie op het gebied van privacy vindt u in ons privacybeleid.

7.600 m2 Wooninspiratie in de grootste showroom van Nederland
63 A-merken
8,9 Klantwaardering
Laagste prijs Gegarandeerd

Vaak zeggen ze je wordt van A tot Z geholpen. Maar deze keer heb ik ook echt dat gevoel gekregen. Van begin tot eind heb ik als zeer professioneel ervaren. - Paul Pieters, Beuningen